Etio, het méést discrete business partner platform.
Anoniem een advertentie plaatsen om een zakenpartner of investeerder te vinden.

Discreet: Alleen uw email is nodig om een advertentie te plaatsen.
49 Euro Eénmalig, onbeperkt in tijd.

U hebt een onderneming en zoekt een zakenpartner of investeerder?
U hebt een succesvol bedrijf en wilt discreet een business partner vinden of investeerder. Plaats nu uw advertentie. Eénmalig 49 € onbeperkt in tijd, totdat u zaak rond is.
U bent ondernemer en wil business partner worden of u wilt investeren in een bedrijf?
U bent een ondernemer en zoekt een onderneming om in te investeren of zakenpartner te worden? Plaats nu uw advertentie. Eénmalig 49 € onbeperkt in tijd, totdat u zaak rond is.
keyboard_arrow_up
TOP
Investeerder gezocht voor
webshop
in Brugge
Sinds  2019 - 1  MedewerkersLees meer
Prachtige en SEO ( search engine optimization ) draaiende webwinkel te koop ter overname. Na lang overwegen hebben wij besloten om een nieuwe eigenaar te vinden om onze webwinkel over te nemen. Een nieuwe start met een fysieke winkel wordt onze nieuwe uitdaging. Wij hebben onze webwinkel opgestart in 2019. Onze shop is voor 80% SEO geoptimaliseerd maar het wordt de hoogste tijd om de shop naar een hoger niveau te tillen.
Ik wil investeren in een
sadad
in afafa
Ik ben 22 jaar oudLees meer
adsadsadadadsadadsadadadadsadadadadadadadadadadadadad
Investeerder gezocht voor
hehe
in Singapore
Sinds  2011 - 4  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht voor
Webwinkel / Fysieke winkel
in Brugge
Sinds  2018 - 1  MedewerkersLees meer
Wij hebben in bijberoep een webwinkel in woondecoratie en klein meubelen. We bestaan ongeveer 3j. We spitsen ons voornamelijk toe op een unieke collectie woondecoratie. Onze droom is niet alleen om een webwinkel uit te baten maar ook een echte winkel. Graag hadden we een gerichte stock aangelegd en een buffer om de stap te wagen een fysieke winkel te openen in Brugge. Daarom zijn we opzoek naar iemand die een kleine investering wil doen.
Investeerder gezocht voor
webshop
in west-vlaanderen
Sinds  2018 - 1  MedewerkersLees meer
Wij zijn een webshop in huis en tuindecoratie. Onze niche is woondecoratie en klein meubelen. Geen grote meubelen. Onze shop is SEO geoptimaliseerd. Geen advertentie kosten. Omzet 2020 35.000 euro / 9.000 winst. Voor 2021 wordt zowat hetzelfde verwacht. Om onze shop naar een hoger niveau te tillen zoeken wij een investeerder. Marketing / Linkbuilding / kleine stock nieuw merk.
Zakenpartner gezocht voor
Bedrijf actief in de in- outdoor home deco wereld. Productie en distributie naar deco stores, tuincentra in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.
in West-Vlaanderen
Sinds  2012 - 2  MedewerkersLees meer
We zijn een snel groeiend bedrijf en hebben recentelijk een nieuw concept gecommercialiseerd dat zeer succesvol is. Om deze groei verder te ondersteunen zijn we op zoeken naar investeerders / zakenpartners die in ons verhaal geloven. Mogelijkheid tot actief meewerken en participeren in ons bedrijf.
Investeerder gezocht voor
beleggen traden stocks en aandelen
in belgie
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
Beste. ik ben de laatste 18maanden geobsedeerd bezig geweest met me eigen verdiepen in traden beleggen swing traden daytraden en langer termijn beleggingen ik doe dit momenteel op een realtime papertrade account zonderbank dit is veel meer rendabel. ik zoek een investeerder die ik mijn kennis kan voorleggen mijn strategie kan laten zien die mij een bedrag te beschikking kan geven tegen een hogen rente op kort termijn. info email me
"Dit is precies wat ik zocht. Ik zoek een zakenpartner als overgangsfase om nadien te verkopen als ik op pensioen ga. Fijn dat het allemaal discreet kan. Niemand hoeft te weten dat ik ga stoppen"
Investeerder gezocht voor
Hotel
in Oostende
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder voor hotel
Ik wil investeren in een
Alles bespreekbaar
in Belgie en Nederland
Ik ben 58 jaar oudLees meer
Ik wens te investeren alles wat te maken heeft inkoop/ verkoop , eventueel rechtstreeks uit fabriek, eigen fabricatie of verdelen van producten , ook drank, food, non food Mensen met een goed zaken idee, ALLES IS BESPREEKBAAR mijn mobiel 04 75 755 972 mijn mail bergo@pandora.be
Investeerder gezocht voor
Hotel
in Oostende
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder voor hotel
Investeerder gezocht voor
zeniq
in Dubai
Sinds  2021 - 90.000  MedewerkersLees meer
wij van zeniq zijn opzoek naar mensen die willen investeren in hun eigen maar ook in de meeste beveiligde nieuwe decentrale fiat hardware wallit
Investeerder gezocht voor
Hotel en brasserie
in Oostende
Sinds  2000 - 2  MedewerkersLees meer
Overname van hotel., met brasserie
Ik wil participeren in een
Onderneming met toekomstvisie en sterk potentieel
in Vlaams brabant
Ik ben 31 jaar oudLees meer
Heb zeker ook interesse om een zaak van nul af aan uit de grond te stampen. De eerste jaren wens ik dit wel te combineren met mijn vaste job
Ik wil investeren in een
aanvullende activiteiten voor huidige onderneming
in Ravels
Ik ben 35 jaar oudLees meer
Interesse in meetinstrumenten en software ontwikkeling
Ik wil participeren in een
Een leuke sector
in Oost-Vlaanderen
Ik ben 47 jaar oudLees meer
Ik wil een totaal nieuwe wending aan mijn leven geven en wens te participeren en eventueel te investeren in een kleine onderneming.
Ik wil investeren in een
Ik zoek investeerder in de transportwereld
in Oost-vlaanderen / vlaams brabant
Ik ben 37 jaar oudLees meer
Ik ben al 17jaar werkzaam in de transportwereld. Begonnen al dispatcher, planner, hoofdplanner en nu operation manager. Ik heb een mooie opportuniteit gekregen om een klein bedrijf over te nemen. Banken willen niet mee omdat het een risico sector is maar de boekhouder zegt dat de cijfers perfect zijn. Ik doe dit voorlopig in bijberoep omdat de wagens volledig worden opgevolgd en gestuurd door de klanten. Zo betaal ik alles terug en laat ik het groeien
Ik wil investeren in een
groeiend bedrijf
in West of Oost-Vlaanderen
Ik ben 40 jaar oudLees meer
Zelfstandig ondernemer met wat vrije tijd die op zoek is naar een leuke nieuwe uitdaging als nevenactiviteit of investeringsmogelijkheid.
Het is altijd mijn wens geweest om in Vlaamse KMO's te investeren. Hier heb ik er een paar gevonden. Met eentje ben ik nu in bespreking.
Ik wil investeren in een
Bouw
in Oost-Vlaanderen
Ik ben 40 jaar oudLees meer
Ik ben op zoek naar een partner / joint venture om een bouwfirma te doen groeien tot een sterke middelgrote bouwfirma.
Investeerder gezocht voor
Extractie mineralen en edele metalen
in Luxemburg
Sinds  2001 - 11  MedewerkersLees meer
Ervaren ingenieurs lanceren project op basis van nieuw procedé dat extractie van mineralen en edele metalen efficiënter en energievriendelijker maakt. De partner die 350.000€ inbrengt voor de patenten krijgt 15% van de winst. Door verkoop van 10 oude versie machines worden nieuwe machines gefinancierd die verhuurd worden. Productieresultaat zorgt voor autofinanciering. Zevenvoud van investering terugverdiend na 30 maanden is realistisch.
Investeerder gezocht voor
Crypto mining
in Buitenland
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Investeerder voor crypto mining
Ik wil participeren in een
bedrijf of investeren of overnemen
in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Antwerpen
Ik ben 48 jaar oudLees meer
Als ex-bedrijfsleider van een groot bedrijf ben ik op zoek naar bedrijven met groeipotentieel om in te investeren en als meewerkend vennoot. Dit mogen start-ups, productie, groothandel, e-commerce,... zijn.
Ik wil participeren in een
poetsbedrijf
in Brugge
Ik ben 28 jaar oudLees meer
Hallo Ik heb een poetsebedrijf gehad die ik vorig jaar heb overgelaten. Ik zoek een nieuw poetsbedrijf waarin ik kan helpen om te groeien en mijn kennis van zaken kan doorgeven. Ik ben een harde werker en als ik ergens voor ga dan is het met de volle 100% Klanten zoeken en onderhouden is voor mij kinderspel. Zoek jij iemand om je te helpen orde op zaken stellen en nog meer te groeien, dan ben je bij mij aan het juist adres.
Investeerder gezocht voor
Web3 investeringen/trading
in Vlaams-Brabant
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Op zoek naar een investeerder(s)/partner om de volgende stap te nemen met mijn eigen jong investerings bedrijf, aantoonbare ervaring en cijfers met prachtig rendement. Let's work together!
Investeerder gezocht voor
Schrijnwerk
in Brugge
Sinds  2018 - 3  MedewerkersLees meer
Maken en plaatsen van schrijnwerk interieur en exterieur. 3 personen in dienst die uitstekend werk leveren. Maar door materiaal tekorten, trage leveringen en een periode met veel tegenslagen ( camionette brand, slechte ex medevennoot) even een moeilijke periode doormaakt en op zoek is naar een partner die in dit bedrijf geloofd en kan helpen door een financiële duw in de rug! We geloven in deze zaak door de hoeveelheid werk en inzet van iedereen
Ik wil participeren in een
Cratief, vernieuwend met groeipotentieel
in Vlaanderen
Ik ben 30 jaar oudLees meer
Ondernemer met ervaring in stabiel groeiende bedrijven in bouw en interieur. Focus op digitalisatie en process managagement.
Ik wil participeren in een
Bouw of dienstverlening
in Stekene
Ik ben 35 jaar oudLees meer
Ondernemend, proactief en pragmatisch ingesteld.
Zakenpartner gezocht voor
Investeringsbedrijf
in Barcelona
Sinds  2009 - 12  MedewerkersLees meer
startende ondernemers die geen krediet krijgen bij bank kunnen met ondernemingsplan terecht voor een financiering
Ik heb zelf een goed lopende zaak in nieuwbouw en renovatie werkzaamheden. Langs deze weg heb ik 2 aanbiedingen gekregen om samen te werken en/of te investeren.
Zakenpartner gezocht voor
Bouw Residentieel
in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant
Sinds  2020 - 6  MedewerkersLees meer
We zijn een sterkgroeiend bedrijf in de bouw. We zijn een team van 6 medewekers. Om te groeien zijn we op zoek naar een zakenpartner om onze ambities waar te maken. Ambitie = binnen de 5 jaar een omzet van 5 miljoen te halen (momenteel hebben we een omzet van 750k).
Investeerder gezocht voor
Landbouw en voedselindustrie
in Kongo
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
landvoorbereiding dan voedsel planten tot de oogst van voedsel en de verkoop. alles wordt gedaan door het personeel ter plaatse
Ik wil participeren in een
Gezonde voeding
in West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Vlaams Brabant
Ik ben 27 jaar oudLees meer
Ik zoek een zakenpartner
Investeerder gezocht voor
Tuincentrum / coaching
in West-vlaanderen
Sinds  1980 - 2  MedewerkersLees meer
Bedoeling is evolueren van tuincentrum naar therapeutisch centrum in connectie met natuur.
Investeerder gezocht voor
Webshop geld verzend kantoor
in 2300
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
In ben opzoek naar financiële middelen om mijn bedrijf systeem te betalen.
Investeerder gezocht voor
Webshop geld verzend kantoor
in Turnhout
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
Op zoek naar financiële middelen (15000 eur) om mijn bedrijf systeem te betalen.
Ik wil investeren in een
Technologie
in Limburg, Antwerpen
Ik ben 23 jaar oudLees meer
Ik zou graag mijn eerste stappen zetten in het ondernemingsschap. Ik zou graag een deel van mijn kapitaal investeren in een bedrijf/concept waar ik zelf ook volledig achters sta en wat we samen kunnen grootbrengen
Ik wil investeren in een
Technologie
in Limburg, Antwerpen
Ik ben 23 jaar oudLees meer
Ik zou graag mijn eerste stappen zetten in het ondernemingsschap. Ik zou graag een deel van mijn kapitaal investeren in een bedrijf/concept waar ik zelf ook volledig achters sta en wat we samen kunnen grootbrengen
Investeerder gezocht voor
Wassalon
in Antwerpen
Sinds  1990 - 2  MedewerkersLees meer
Zoeken dringend een investeerder die onze zaak kan redden en binnen 2 jaar alles terug krijgt
Ik wil investeren in een
Startende ondernemers
in Antwerpen
Ik ben 38 jaar oudLees meer
Hallo, Ik heb zelf een online winkel in kinderkleding gehad . Via deze site ben ik in contact gekomen met jonge starters van een online-winkel. Dank u daarvoor.
Investeerder gezocht voor
Lifestyle uit Bali en Ibiza
in Sint-Truiden
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Momenteel nog enkel een webshop die ik wil omzetten in een fysieke winkel. Producten zijn voornamelijk home en decoratie uit Bali en Ibiza, maar ook health and beauty Alles is handgemaakt, duurzaam en ecologisch
Investeerder gezocht voor
Hotel
in Oostende
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
Ik zoek investeerder voor een hotel over te nemen..
Investeerder gezocht voor
Projectontwikkeling
in regio Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Voor de opstart van een nieuw concept mbt projectontwikkeling van appartementen, woningen en KMO ben ik op zoek naar een investeerder/partnership. Ik heb ruime ervaring in zowel marketing voor nieuwbouwprojecten (18 j.) als in verkopen op plan (ruim 8 j.). Ik ben geschoold in bouwkunde en projectontwikkeling (4 j. ervaring) en beschik over een BIV-erkenning. Alle skills zijn dus aanwezig om vastgoedprojecten tot een succes te leiden.
Ik wil investeren in een
ambitieuze onderneming
in Limburg, Antwerpen
Ik ben 35 jaar oudLees meer
Ik wil participeren in een
Allerlei
in antwerpen
Ik ben 33 jaar oudLees meer
Alle interessante bedrijven met voorkeur voeding
Zakenpartner gezocht voor
Verhuur -en verkoop van kamp -en feesttenten
in Vlaams-Brabant
Sinds  2015 - 0  MedewerkersLees meer
Bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van kamp -en feesttenten regio Brussel. Het bedrijf heeft de voorbije jaren sterke reputatie uitgebouwd in de verkoop -en verhuur van kamp- en feesttenten (over heel België). Door bijkomende opportuniteiten wensen de eigenaars de bedrijfstak "verhuur" over te laten aan derden. De laatste 5 jaar heeft het bedrijf in deze nichemarkt een zeer groot klantenbestand en naam opgebouwd. De bedrijfstak
Investeerder gezocht voor
tattoozaak
in Asse
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht voor nieuwe tattoozaak te openen in 1730 Asse. Klassezaak met talent en groot potentieel. Geen concurrentie in de buurt. Vrouwelijke eigenares en zeer vriendelijk.
Ik wil investeren in een
business van de toekomst
in Vlaanderen, de wereld
Ik ben 59 jaar oudLees meer
Als (stille) vennoot met inbreng van geld en ervaring. Het operationele laat ik graag aan anderen over, maar zeg nooit nooit.
Investeerder gezocht voor
Lifestyle producten uit Bali en Ibiza
in Sint Truiden
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Momenteel enkel een webshop die ik wil omzetten in een fysieke winkel. Producten zijn voornamelijk home en decoratie, maar ook lifestyle en health. Alles is handgemaakt en ecologisch
Investeerder gezocht voor
Erotische poetsbedrijf
in BRUGGE gans Belgie
Sinds  2018 - 5  MedewerkersLees meer
Ik ben opzoek naar een open minded investeerder. risico kapitaal. Mijn bedrijf dat bestaat bijna 3 jaar en biedt veel mogelijkheden en is heel rendabel. Door mijn ziekte alsook weinig kennis van zaken heeft geleid. Ik heb meer dan 1000 klanten bestaand. heb veel reclame gehad in tv, radio kranten, en is heel bekend in gans Belgie alsook in het buitenland. Wil je investeren en mee helpen in de groei van mijn Baby?
Ik was op zoek om mijn kapitaal te investeren. Langs deze weg heb ik een paar interessante partners gevonden met goed rendement. Fijn initiatief van Etio want op de bank krijg je vandaag bijna niks voor je spaarcenten.
Investeerder gezocht voor
Hotel
in Oostende
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
Ik zoek investeerder voor een hotel over te nemen..
Investeerder gezocht voor
internet bedrijf met 3 webshops
in Mechelen
Sinds  2000 - 3  MedewerkersLees meer
IK wens mijn 3 webshops werkelijk een update te geven met de meest moderne tools. De investering is niet min en bovendien zou een klein gedeelte bedrijfskapitaal welkom zijn
Ik wil investeren in een
diensten of producten
in antwerpen, oost vlaanderen, vlaams brabant
Ik ben 55 jaar oudLees meer
Het soort bedrijf is niet zo belangrijk, wel de mogelijkheden en de rentabiliteit
Ik wil investeren in een
Niets specifiek
in Vlaanderen
Ik ben 37 jaar oudLees meer
Investeren om anderen kansen te bieden
Ik wil participeren in een
Drank of food producent
in Heist o/d berg
Ik ben 48 jaar oudLees meer
Heb interesse om te participeren in een startup of jong bedrijf dat actief is in het zelf produceren van drank of voeding voor de retail
Investeerder gezocht voor
Erotische poetsbedrijf
in BRUGGE Ganze Belgie
Sinds  2018 - 5  MedewerkersLees meer
Ik ben opzoek naar een open minded investeerder. risico kapitaal. Mijn bedrijf dat bestaat bijna 3 jaar en biedt veel mogelijkheden en is heel rendabel. Door mijn ziekte alsook weinig kennis van zaken heeft geleid. Ik heb meer dan 1000 klanten bestaand. heb veel reclame gehad in tv, radio kranten, en is heel bekend in gans Belgie alsook in het buitenland. Wil je investeren en mee helpen in de groei van mijn Baby?
Investeerder gezocht voor
Bouwonderneming
in Vlaams brabant
Sinds  1960 - 8  MedewerkersLees meer
Ik zou graag een goed draaiende bouwonderneming willen overnemen. Hierdoor ben ik opzoek naar een investeerder(s). Het totale kapitaal dat nog nodig is bedraagt +- €900.000.
Investeerder gezocht voor
tuin
in sint-truiden
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Ik ben op zoek naar investeerders met de mogelijkheid om op verschillende manieren te investeren. -Financieel -pand -andere Het betreft de tuinsector.
Ik wil investeren in een
Een firma / upstart
in België
Ik ben 31 jaar oudLees meer
Op zoek naar een goede investering en eventuele zakenpartner te worden.
Investeerder gezocht voor
Eenmanszaak
in Gent
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht voor prive project, cash back garantie
Ik wil participeren in een
Bouw/manager m/v
in Vlaams brabant
Ik ben 36 jaar oudLees meer
Ik ben een groeiend bedrijf/winkel die gespecialiseerd is in sanitair,verwarming. Hiervoor ben ik zoek naar een goede partner die mee wilt groeien. Iemand die enthousiast is creatief en out of the box denkt. Deze persoon hoeft enkel administratieve taken te doen dus geen werven. Nieuwe klanten opzoeken, op de baan gaan, sociale media beheren, mails beantwoorden, offertes opmaken, afspraken plannen, agenda beheren etc. Ik zoek een creatieve geest.
Investeerder gezocht voor
Humanitaire Stichting Van De Hoop (korte termijn investering)
in Antwerpen (heel Belgie)
Sinds  2017 - 1  MedewerkersLees meer
Voor een project met een bewijs van terugbetalingsgarantie. Bedrag investering 200.000 € voor maximum 3 maanden. De investeerder bepaald zelf de rente die hij/zij wenst te bekomen voor deze korte periode. Verdere toelichting wordt persoonlijk gegeven. rainaldguyot@gmail.com
Investeerder gezocht voor
internet bedrijf met 3 webshops
in Mechelen
Sinds  2000 - 3  MedewerkersLees meer
IK wens mijn 3 webshops werkelijk een update te geven met de meest moderne tools. De investering is niet min en bovendien zou een klein gedeelte bedrijfskapitaal welkom zijn
Investeerder gezocht voor
Op te richten zaak
in DEINZE
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder voor het oprichten van een eigen zaak . Iemand die nog gelooft in gemotiveerde mensen die enkel dat 1ne duwtje in de rug nodig heeft .
Investeerder gezocht voor
Evenementen
in Limburg
Sinds  2019 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn op zoek naar investeerders voor een nieuw op te starten festival
Investeerder gezocht voor
Evenementen
in Limburg
Sinds  2019 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn op zoek naar investeerders voor een nieuw op te starten festival
Investeerder gezocht voor
Gevelrenovatie renovatie
in 3800 sint truiden
Sinds  2020 - 4  MedewerkersLees meer
Zoek iemand die schouders onder dit bedrijf mee wil zetten
Investeerder gezocht voor
Ramen en deuren
in Gent
Sinds  1999 - 1  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder om een nieuw product in België uit te bouwen
Investeerder gezocht voor
Investeren in vastgoed
in Heel Belgie
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Risico investeringen met hoogredenment. Investeerder/Zakenpartner
Investeerder gezocht voor
Op te richten zaak
in DEINZE
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Ik ben op zoek naar een investeerder voor het oprichten van een transportbedrijf . Investering gezocht voor het aankopen van vrachtwagen en opstart van de zaak .
Investeerder gezocht voor
Ambachtelijke drankenproducent
in Antwerpen
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Productie & ontwikkeling van frisdranken, ambachtelijke dranken en alcoholische dranken
Investeerder gezocht voor
Kunst
in gent
Sinds  2005 - 1  MedewerkersLees meer
Hallo , Ik ben Niko , Ben zelfstandig Kunstenaar-Tekenaar . ben 31 jaar . Ik ben van het gentse . Ik heb gans mijn leven sint-lucas kunstonderwijs gedaan . Ik kan iets , mijn werken kunst zijn goed . Vooral Moderne Kunst . Ik zoek dringend investeerder en ook iemand die mijn manager wilt zijn . Ik wil iets maken van mijn leven . dus twijfel niet , contakteer mij op 0496939725 en we spreken af , voor het te bespreken .
Investeerder gezocht voor
Dameskledingzaak
in Torhout
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Overname van een bestaande zaak met volledige renovatie.
Investeerder gezocht voor
onroerend goed
in antwerpen
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
renoveren en verkopen of verhuren onroerend goed
Investeerder gezocht voor
Prive inversteerder
in Zandvoort
Sinds  2013 - 5  MedewerkersLees meer
Inversteerder
Investeerder gezocht voor
Eet Cafe
in EPPEGEM
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
We zoeken investeerders die mee in een top zaak Op een toplocatie zouden willen investeren
Ik wil investeren in een
IT/Logistiek/Ecommere/klimatisatie
in Oost-vlaanderen
Ik ben 29 jaar oudLees meer
Zakenpartner gezocht voor
Ijsverkoop/produktie
in Nijlen
Sinds  2013 - 1  MedewerkersLees meer
Voor de uitbreiding van mijn aktiviteiten zoek ik een zakenpartner
Investeerder gezocht voor
Retail
in Gent
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
Particulier investeerder(s) gezocht voor 70.000€ voor een looptijd van 8 jaar. Rendabel ondernemersplan. jaarlijks belastingvoordeel van 2,5% jaarlijkse intrestvoet 1,75%
Investeerder gezocht voor
Toerisme Westhoek
in Nieuwpoort / West-Vlaanderen
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht voor jong gedreven koppel dat gebouw met gastenkamers wil overnemen in centrum Nieuwpoort-Stad. En verder wilt uitwerken voor toerisme in de Westhoek
Investeerder gezocht voor
Crea-en belevingsatelier voor peuters
in Gent
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Vanuit de wens om een 'community' plek te creëren in onze fantastische buurt zijn we op zoek naar investeerders om ons droompand te kunnen kopen. Héél erg bedankt om dit te willen bekijken! Warme groeten uit Gent!!
Investeerder gezocht voor
Tuinaanleg
in Leuven
Sinds  2019 - 0  MedewerkersLees meer
Zoek iets van €1500 slechts .. voor start brocante winkel . Voor een goedkoop camionetje.. website heb k al vintiosa.be.. voor promotie hiervan zoals google . Heb super veel en locatie en alles ingericht maar onvoorziene kosten voor effectief winkel te mogen openen.. mag inboedel als tegenprestatie en volledige transparantie van zaken en percentage op verkoop .. zou het aan familie of vrienden vragen maar heb ik slechte ervaring mee ..
Investeerder gezocht voor
Entertainment
in Duitsland
Sinds  2021 - 100  MedewerkersLees meer
Entertainment, saunaclub, zoek een partner en of investeerder, gespreken en uitvoering al besproken overname en documenten.
Zakenpartner gezocht voor
food gerelateerd product
in west en oostvlaanderen
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Ik ben al jaren aan de slag als onderneemster, nu door corona helaas in een getroffen sector. Tijd om op zoek te gaan naar een zakenpartner voor een tweede zaak op te starten (liefst iemand met ervaring in het ondernemen, voorkeur vrouw, west of oostvlaanderen maar indien afstand geen probleem kan ook verder). Heb je ook wat tijd vrij (door corona) en wil je met mij brainstormen om een nieuw concept op de markt te brengen ?
Investeerder gezocht voor
Camping
in Luxemburg
Sinds  2021 - 1  MedewerkersLees meer
Voor de opstart van een camping ben ik nog op zoek naar enig kapitaal, er is reeds een groot deel eigen kapitaal aanwezig. Het geïnvesteerde kapitaal wordt na 5 jaar met 20% intrest terugbetaald, instappen vanaf 50000€ in 2021, 60000€ in 2026 gegarandeerd door waarborgen.
Investeerder gezocht voor
Innovatief bedrijf in woonveranda's
in België en Nederland
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
In samenwerking met gerenommeerde productiebedrijven hebben we een innovatieve en beschermde productiewijze ontwikkeld voor veranda's, carport,.. We zoeken kapitaal om de commercialisering naar een hoger niveau te tillen.
Investeerder gezocht voor
renovatie woningen
in Brugge
Sinds  2000 - 0  MedewerkersLees meer
ik zoek een investeerder voor een bedrag van 150.000 euro. Ik koop per jaar drie woningen op die ik na renovatie opnieuw verkoop. Om winstgevend te zijn, dien ik minstens vier tot vijf renovaties te doen. Probleem is echter dat ik bij de Belgische bank per project 80.000 euro aan eigen middelen dient te deponeren. Dit geld zit dan gedurende vier maanden geblokkeerd.
Investeerder gezocht voor
test
in brussel
Sinds  2020 - 3  MedewerkersLees meer
укфккфупфцупцуп
Investeerder gezocht voor
Brocante winkel
in Leuven
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Opening winkel antiek , vintage en curiosa .. vooral opstart en goedkoop camionetje. Inboedel en meubels al aanwezig.. website ook maar nu promotie van de website www.vintiosa.be
Ik wil participeren in een
Wij zoeken een goed draaiende onderneming
in antwerpen
Ik ben 56 jaar oudLees meer
Mijn broer en ik zijn op zoek naar een firma om mee in te werken en te investeren ..nemen alles in overweging ...
Ik wil participeren in een
Kapsalon
in Kortrijk
Ik ben 20 jaar oudLees meer
Ik zoek naar een investeerder die mij kan helpen mijn zaak te fienancieren.
Ik wil participeren in een
Meubelbedrijf
in West Vlaanderen
Ik ben 59 jaar oudLees meer
Zoek een bedrijf
Ik wil investeren in een
Vastgoed/Beleggingsportefeuille/vermogensbeheer
in West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen
Ik ben 41 jaar oudLees meer
Sinds 2014 zelfstandig in financiële sector, 17 jaar ervaring.
Investeerder gezocht voor
handel in paarden
in 1980 Zemst
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
ik geef momenteel mijn vervoer uit handen wat mij enorm veel geld kost. ik ben volop mijn zaak aan het uitbreiden en wil graag investeren in vervoersmiddelen zodat ik mijn vervoer zelf kan doen en hiermee tijd en geld kan uitsparen
Investeerder gezocht voor
Dienstenapp multi toepasbaar
in 3650
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Voor een ambitieus project ben ik dringend op zoek naar een investeerder/zakenpartner die mijn idee wil financieren en mee het project wil lanceren.
Ik wil investeren in een
stel maar voor
in Antwerpen
Ik ben 57 jaar oudLees meer
mijn broer zoek in een zaak deel te nemen met eigen inbreng ,
Investeerder gezocht voor
innovatieve diagnostica
in heb mij nog niet gevestigd maar doe ik naar aanleiding van investeerder
Sinds  2020 - 3  MedewerkersLees meer
ik ben een startende ondernemer die al meerdere jaren geleden een device heeft ontwikkeld (infinale phase) dat bloedglucose waarden meet zonder de zeer dure strips, zoals die worden gebruikt op dit moment van grote firmas. J&J etc Productie ligt in Afrika en de eerste omzet zal worden gerealiseerd in het Continent Afrika. Daar is de vraag het grootst vanwege kosten aspect. Diabetes is nog steeds een groeiende en de kosten voor dergelijke .......
Zakenpartner gezocht voor
Sales bedrijf
in West-Vlaanderen
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Hallo, wij zijn momenteel opzoek naar een investeerder voor 2000 euro die wij elke maand 10% uitbetalen in dividenden als stille vennoot
Investeerder gezocht voor
Bitcoin miner
in Antwerpen, België
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Als u op zoek bent naar een slimme investering met een maandelijkse uitbetaling van 3000-4000 euro, dan bent u aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het genereren van bitcoin met slimme computers. Een investering van 50K brengt u dagelijks zonder zorgen 120 euro winst op, en dit gedurende een samenwerkingstermijn van 5 jaar. Gelieve contact op te nemen als u interesse zou hebben in deze investering.
Investeerder gezocht voor
vastgoed
in limburg
Sinds  2002 - 1  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder om een vastgoedproject mee te financieren. Het project brengt 6% rendement op. Er zijn reeds gronden en appartementen in portefeuille.
Zakenpartner gezocht voor
Verzekeringskantoor
in Oost-Vlaanderen
Sinds  2007 - 1  MedewerkersLees meer
Als relatief kleine speler is er toch de ambitie om te groeien en uit te breiden (meerdere kantoren in België en een gevestigde waarde worden?). Bedoeling is een stevige en toekomstgerichte waarde te zijn door middel van een goede combinatie online activiteit - persoonlijke service. Om dit te bekomen ben ik ervan overtuigd dat ik mij het best laat omringen en adviseren door iemand met kennis van zaken op dit vlak.
Ik wil investeren in een
Simple
in Orlando
Ik ben 49 jaar oudLees meer
Hi , I am a co-founder of Pioneer Square Labs Inc Chief Investment Officer Emeritus, Partner and Senior Financial Advisor, Certified Financial Planner CFP®
Investeerder gezocht voor
Was en strijkdienst
in Scherpenheuvel
Sinds  2018 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn een was en strijkdienst, dit is geen self wash zoals in vele gemeenten te vinden is. Wij doen de was en strijk van onze klanten zelf. De klant brengt de was binnen en enkele dagen later krijgt de klant bericht dat het klaar is en kunnen ze deze ophalen of eventueel laten leveren.
Investeerder gezocht voor
E-commerce, partner van Bol.com
in Belgie & Nederland
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
We geven waarde aan de mensen door bepaalde producten aan te bieden via Bol.com. Het grotendeel van de producten wordt in China aangekocht onder eigen private label en zo op de markt gezet. We willen graag ons merk in het GROOT op de kaart zetten, zodat we een bepaalde direct niche kunnen domineren. Dit zal zich vertalen in nog meer vertrouwen en automatisch meer sales.
Ik wil investeren in een
bedrijven
in limburg
Ik ben 18 jaar oudLees meer
ik wil graag investeren in bedrijven
Investeerder gezocht voor
Distributie & Groupage
in West-Vlaanderen
Sinds  2022 - 1  MedewerkersLees meer
Met 18 jaar ervaring in Transport en Logistiek wens ik een Transportbedrijf op te richten gespecialiseerd in Distributie & Groupage. Hiervoor zou ik een investering van 150.000€ nodig hebben. Plan van aanpak is momenteel in aanmaak.
Ik wil participeren in een
Ik ben iemand die zeer flexibel en commercieel is ingesteld
in Begië
Ik ben 46 jaar oudLees meer
Bedrijfsleiders die op zoek zijn naar een sparringspartner die 100% loyaal is kunnen mij altijd contacteren.
Investeerder gezocht voor
E-commerce in Beautyproducten
in Zelzate
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Ik ben een student gestart in April 2020 met online ondernemen, meer bepaald producten verkopen. Ik zit nu in Kwartaal 4 op een uitbetaling van 7-10K per maand. Ik ben begonnen met kleine investeringen en heb zo de bal doen rollen. Ik wil in 2021 heel graag opschalen en echt een brand neer zetten.
Ik wil investeren in een
Productie of (groot)handel
in West- en Oost-Vlaanderen
Ik ben 49 jaar oudLees meer
Ik wens over te nemen, te participeren of investeren in een bedrijf (ook start-up) productie (food)of groothandel (food of non-food) waar ik mijn jarenlange expertise kan aanwenden.
Investeerder gezocht voor
Real Estate
in Uk
Sinds  2018 - 5  MedewerkersLees meer
Beste, Voor onze Property LTD in the UK zoeken wij investeerders voor de initiele aankoop en verbouwingswerken van panden mee te financieren. Deze doorlooptijd is ongeveer 1 jaar, waarna het pand geflipt of gerefinancierd wordt en het oorspronkelijke geld weer vrijkomt. Verschillende samenwerkingsverbanden zijn mogelijk. Met vriendelijke groeten
Investeerder gezocht voor
schoonmaak ( verplichting voor verzekeringen ) dampkapreiniging .
in België
Sinds  2020 - 6  MedewerkersLees meer
Wij werken enkel voor de grootkeukens en horeca , voor de verplichte dampkapreiniging. Ook ontsmettingswerken en calamiteiten . specifieke doelgroepen . Zeer goed en snel groeiend . Zoek medevennoot-investeerder om de groei te kunnen optimaliseren . Cijfers spreken voor zich . Ik zoek iemand met vuur en passie .
Ik wil investeren in een
Medeparticipatie
in Kortrijk
Ik ben 44 jaar oudLees meer
Ik wil mee investeren
Ik wil participeren in een
Bouw / vernieuwind
in Vlaanderen
Ik ben 25 jaar oudLees meer
Technische kennis
Investeerder gezocht voor
IT software met Klantenbestand
in Brussel
Sinds  2017 - 5  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht om hardware te kopen en bedrijfskapitaal bestaande klantenbestand van 20.000 gebruikers
Investeerder gezocht voor
Fietswinkel
in Limburg
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Beste, ik ben op zoek naar een win win investeerder voor het opstartbedrag van €30000. Ik heb 30 jaar ervaring in de wielerwereld en wil nu zelf een zaak oprichten.
Investeerder gezocht voor
Vastgoedonderneming
in Belgie
Sinds  2012 - 3  MedewerkersLees meer
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in bouw en vastgoed. Door verschillende interessante objecten te bundelen is ons bedrijf in een stroomversnelling gekomen. Wij zoeken een investeerder die een vast rendement wenst op zijn inbreng om onze activiteiten te kunnen opschalen.
Investeerder gezocht voor
Monitoring van data in Energie en binnenluchtkwaliteit
in Genk
Sinds  2016 - 1  MedewerkersLees meer
Data geeft inzicht en daar zijn we net goed in. Door verschillende sensoren en middelen in te zetten zijn wij nu sterk in inzichten te geven van Energie verbruik en Binnenluchtkwaliteit
Investeerder gezocht voor
Aankoop en renovatie woningen
in Uk
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
In de UK zijn er veel leegstaande panden, die serieuze verbouwingswerken nodig hebben. Ongelukkigerwijze kunnen Britten niet lenen voor verbouwingswerken en velen hebben niet de middelen om dit alles te bekostigen. Wij helpen hen door leegstaande panden op te kopen, te verbouwen en ze hun mooie woningen aan te bieden, die dan gefinancierd kunnen worden. Hiervoor zoeken we investeerders. Verschillende samenwerkingsverbanden zijn mogelijk.
Zakenpartner gezocht voor
Oprichting boekhoudkantoor
in Oost-Vlaanderen
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Ik heb zelf 25 jaar ervaring als CFO en ben op zoek naar een zakenpartner die samen met mij een boekhoudkantoor wil oprichten. Ik beschik over financiële middelen om het eerste jaar te overbruggen en zo een mooie klantenportefeuille op te bouwen. Wie staat te springen om er zelf aan te beginnen met een zakenpartner die bereid is om te investeren, dit is het moment!
Investeerder gezocht voor
Vloeren , dakwerken
in Limburg
Sinds  2019 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn op zoek naar investeerders in vastgoed . Het doel is panden opkopen en verkopen .meer info op afspraak .0476063512 Fryns Jeffry
Zakenpartner gezocht voor
Bouw en renovatie bedrijf
in Brecht
Sinds  2005 - 6  MedewerkersLees meer
Om de groei mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Zakenpartner /vennoot/ investeerder
Ik wil participeren in een
algemeen
in Oost - Vlaanderen en West Vlaanderen
Ik ben 40 jaar oudLees meer
Ik sta open voor participaties in jonge bedrijven die bij de opstart moeilijk bijkomende financiën krijgen. Ik sta open voor alle types van ondernemingen uitgezonderd horeca en kleine zelfstandige zaken die een eigen winkel opstarten.
Investeerder gezocht voor
Kinderdagverblijf
in Limburg, Antwerpen, Nederland
Sinds  2021 - 3  MedewerkersLees meer
Een jonge dame gecertificeerde pedagoog, Jeugd en Gezinsprofessional. Mijn talen zijn Nederlands, Frans, Engels en Arabisch en ik wil graag mijn kennis delen en uitbreiden in een kinderdagverblijf op meerdere locaties als het kan. Helaas komen wij zowel in België als Nederland te kort aan kinderdagverblijven omdat wij in de hedendaagse tijd genoodzaakt zijn om tweeën te werken voor een modaal inkomen en het thuiswerken een begrip geworden is.
Ik wil investeren in een
Eender welj
in Antwerpen
Ik ben 36 jaar oudLees meer
Investeerder
Investeerder gezocht voor
Natuursteenbedrijf en gevelwerken
in Regio Gent
Sinds  1922 - 15  MedewerkersLees meer
Ons bedrijf is in volle expansie en het gebruik van innovatieve producten en plaatsingstechnieken, gecombineerd met een ambitieus investeringsprogramma, maken dat wij uniek zijn in deze sector.
Investeerder gezocht voor
Was en strijkdienst
in Scherpenheuvel
Sinds  2018 - 1  MedewerkersLees meer
Wij zoeken investeerder voor het aankoop van een ideaal gelegen pand te Scherpenheuvel, wij willen uitbreiden omdat we op de momenteel gelegen plaats te weinig bekendheid hebben in de regio, ook al hebben wij ons vast cliënteel. Wij krijgen maandelijks nieuwe klanten bij, maar zijn te beperkt in plaats om dit vol te houden
Investeerder gezocht voor
meubels in epoxy
in west-vlaanderen
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Hallo ik ben Timothy ik ben 26 jaar en zou graag mij eigen bedrijf beginnen maar heb zelf jammer geen startkapitaal ik ben op epoxy meubels gekomen omdat ik al eens mee gewerkt heb en vond dat wel erg leuk mocht je interesse hebben mag altijd contact met me op nemen met vriendelijke groeten Timothy
Ik wil participeren in een
industrie bouw technisch handel
in w vlaanderen
Ik ben 59 jaar oudLees meer
heb persoonlijk 3 firma's in die richtingen en wil graag investeren in een firma in synergie met onze activiteiten
Investeerder gezocht voor
Hippisch complex
in Zandhoven
Sinds  2020 - 8  MedewerkersLees meer
Beste, Wij zoeken nog een investeerder voor onze potentieel grote handelsstal.
Investeerder gezocht voor
kinderdagverblijf
in Limburg, Antwerpen
Sinds  2021 - 2  MedewerkersLees meer
Zelf ben ik gecertificeerd pedagoog, jeugd en gezinsprofessional en wil graag met 1 kinderdagverblijf starten om zo door te groeien. In deze tijd is er een enorm tekort aan kinderdagverblijven nu we genoodzaakt met tweeën te werken voor een modaal inkomen. Uiteraard wil ik wel daar een extra touch aan geven wat het aantrekkelijker maakt om als ouder te kiezen voor dit kinderdagverblijf.
Zakenpartner gezocht voor
Bouw- en grondwerkbedrijf
in Oost vlaanderen
Sinds  2018 - 8  MedewerkersLees meer
Ik ben opzoek naar een rechterhand waarvan ik veel kennis zou kunnen van overnemen. Iemand die naast mij het bedrijf verder wil laten uitbloeien tot een middelgroot succesvol bedrijf.
Investeerder gezocht voor
Bedrijf in fabricatie van Trappen
in Oost-Vlaanderen
Sinds  1960 - 3  MedewerkersLees meer
Recent overgenomen. Investeerder voor aankoop vastgoed.
Ik wil participeren in een
Bouwsector
in Vlaanderen
Ik ben 22 jaar oudLees meer
Ik ben een jonge dynamische persoonlijkheid opzoek naar opportuniteiten om bij te leren en mee te groeien. Momenteel student Master Industrieel Ingenieur Bouwkunde. In het bezit van VCA VOL.
Investeerder gezocht voor
Beleggingsvennootschap
in Brugge
Sinds  2020 - 13  MedewerkersLees meer
Kapitaal gezocht voor het opstarten van een beleggingsvennootschap na 3 jaar intensieve studie. Kapitaal voor aandelen binnen de firma. Meer info bij persoonlijk contact
Ik wil participeren in een
Productie
in Limburg
Ik ben 36 jaar oudLees meer
Vanuit algemene universitaire opleidingen en een hands-on aanpak in mijn professionele activiteiten heb ik altijd ondernemers en bedrijfsleiders ondersteund vanuit een fiscaal, financieel, strategische en praktisch oogpunt. Door deze ervaringen is het voor mezelf duidelijk geworden, dat ik zelf de stap moet wagen naar de praktijk zelf.
Ik wil investeren in een
geen specifieke voorkeur
in oost- vlaanderen
Ik ben 36 jaar oudLees meer
wens te investeren of participeren locatie : overal in belgie geen leningen geen vastgoedinvesteringen ( doe ik zelf actief )
Ik wil investeren in een
Vastgoed/Beleggingsportefeuille/vermogensbeheer
in West-vlaanderen
Ik ben 41 jaar oudLees meer
Ervaring Financiële kennis
Ik wil investeren in een
Duurzaam
in Willebroek
Ik ben 28 jaar oudLees meer
Jong, bezonnen en plichtsbewust.
Ik wil participeren in een
Vastgoed | IT | Opleidingen
in Vlaams-Brabant
Ik ben 34 jaar oudLees meer
Ik ben 34 jarige ondernemer die op zoek is naar nieuwe uitdaging met vooruitzichten op lange termijn. Vandaag ben ik actief als ondernemer in de evenementensector en omwille van de huidige situatie ben ik op zoek naar uitdaging in totaal andere sector.
Ik wil investeren in een
Algemeen
in Belgie & buitenland
Ik ben 45 jaar oudLees meer
"it's all about entertainment"
Ik wil investeren in een
KMO met groeipotentieel
in Vlaanderen
Ik ben 50 jaar oudLees meer
Kapitaal- en kennisinbreng mogelijk
Ik wil investeren in een
Innovatief idee gelinkt aan technologie
in Oost-Vlaanderen
Ik ben 44 jaar oudLees meer
We zijn op zoek naar een innovatief idee/concept en/of onderneming die we kunnen ondersteunen met kennis en/of financiële middelen.
Ik wil participeren in een
Verzekeringsportefeuille/vastgoed/
in West-vlaanderen
Ik ben 41 jaar oudLees meer
17 jaar ervaring in de sector Contacteer me voor een persoonlijk gesprek
Investeerder gezocht voor
Bouwbedrijf
in Heist-op-den-Berg, lier, antwerpen
Sinds  2019 - 3  MedewerkersLees meer
Ben op zoek naar investeerders voor het aankopen van een te renoveren woning, om deze na de volledige renovatie terug te verkopen
Investeerder gezocht voor
Consulting & Coaching FOOD industrie / Laten produceren en verkopen exclusieve lams specialiteiten
in West Vlaanderen
Sinds  2016 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn een bedrijf met 2 activiteiten: Consulting & Coaching in de FOOD industrie met klanten / opdracht gevers in België en Nederland. Wij ondersteunen de QA afdelingen en zijn gespecialiseerd bij het voorbereiden, opleiden en begeleiden voor AUDITS (BRC, IFS, ISO/FSSC 22000, Weidegang, ACS, PROCES, enz...) Laten produceren en verkopen exclusieve lams specialiteiten. is enig in de wereld. Wij werken met een extern bedrijf die produceert,
Investeerder gezocht voor
Novel biotech instrument that can speed up drugdiscovery
in Vlaanderen bij voorkeur Vl Brabant - Limburg
Sinds  2016 - 1  MedewerkersLees meer
(NL) Nieuw gepatenteerde techniek op basis van electro-impedantie die snel info en spectra geeft ("wellplates") omtrent biochemische processen in cellen en complexe moleculaire structuren. (FR) Nouveau technique breveté, basé sur EIS ("wellplates") qui donne vite des infos des procédés biochimiques au niveau cellulaire. (EN) Novel analytical patented method (EIS) that offers fast information on changes in cells Important for new drugdiscovery.
Investeerder gezocht voor
Aankoop gebouw voor opschalen verkoop van aanhangwagens
in Geel
Sinds  2010 - 0  MedewerkersLees meer
Na 10 jaar activiteit in een huurpand, en met zelfstandige medewerkers, willen we nu onze activiteit opschalen met de aankoop van een zeer goed gelegen pand en enkel vaste krachten in dienst voor herstellingen, webverkoop etc... Hiervoor zoeken we een geschikte investeerder die mee wil investeren in het pand.
Ik wil participeren in een
Techniek
in Antwerpen, Limburg
Ik ben 46 jaar oudLees meer
Als ex-bedrijfsleider wil ik mijn ervaring uitgeven aan jong zelfstandige en mee te helpen om een bedrijf uit de grond te stampen. Ervaring in alle technieken (netwerk van 300 bedrijven). Machinebouw, elektriciteit, storingstechnieken, onderhoudstechnieken, HVAC, renovatiewerken,...
Ik wil participeren in een
allerlei
in limburg
Ik ben 57 jaar oudLees meer
Heb altijd in het vastgoed gewerkt , maar het mag nu ook een hele andere richting uitgaan , ben heel technisch en flexibel
Investeerder gezocht voor
R&D & Distributie Unieke Bio- en Natuurproducten
in OUDENAARDE
Sinds  2005 - 1  MedewerkersLees meer
Initieel gestart als R&D bedrijf in gezonde en natuurlijke voeding, hebben wij op heden een aantal merken en unieke producten die via distributeurs en importeurs in Europa naar bio- en natuurwinkels verdeeld worden. Dankzij enkele bijzondere exclusieve partnerships met fabrikanten, ligt de weg open om ons als absolute marktleider in een immer groeiende markt te gaan positioneren. Hiervoor bespreken wij graag een win-win partnership.
Investeerder gezocht voor
Bouw en renovatie
in Vlaams Brabant
Sinds  2019 - 0  MedewerkersLees meer
Bloeiende zaak van nul gestart Geen leningen Wil zaak laten groeien Daarom zoek ik zakenpartner of investeerder met voordelen van de winst natuurlijk
Investeerder gezocht voor
test
in test
Sinds  1990 - 2  MedewerkersLees meer
Investeerder gezocht voor
Online media (audiovisueel)
in België
Sinds  2015 - 3  MedewerkersLees meer
Wij zijn een online media bedrijfje (radio, podcast, concerten, ...) en specialiseren ons in klassieke muziek. Om in de toekomst verder te kunnen uitbreiden zoek wij (een) investeerder(s) zodat we kunnen bijblijven met de laatste technologieën.
Investeerder gezocht voor
Ontwerp
in Limburg
Sinds  2017 - 0  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeer voor een zeer ver uitgewerkt innovatief product
Investeerder gezocht voor
Hippisch complex
in Zandhoven
Sinds  2020 - 5  MedewerkersLees meer
Dit omtrend een internationaal hippisch complex te Zandhoven. Wij willen het jonge belgische aspect in de paardenwereld behouden na verschillende grote opkomst van buitenlandse stallen te Belgie.
Investeerder gezocht voor
KMO
in Aalst
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Eenmanszaak (beautysalon) hoopt een KMO (total beauty complex) te worden met oa.: diëtiste, kapsalon, schoonheidssalon, nagels, wimpers, ... Ook productverkoop in binnen- en buitenland. Ik weet dat mijn droom potentieel heeft, de goesting en drive is er én het ideale pand staat klaar op immo maar het prijskaartje is gigantisch. Ik weet niet waar te beginnen dus dit is mijn poging, al is het maar naar meer info wat en hoe ik hieraan begin.
Investeerder gezocht voor
Int'l Energie Oil&Gas&Alternative Waterstof etc.
in Meerdere
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Project samen met grote globale Energy Group. InitieelJoint Venture 50/50 met mijn sales&marketing backed door hun infrastructuur & credibiliteit etc. Ik 20 yrs ervaring, networks bij Petros (crude contracts) en andere O&G Importeurs. 1. Trado Energy>oil products & LNG, LPG, CNG voor WAFR/SAFR/ASIA/EU (known networks&team) 2. Waterstof&Lithium, Solar/Wind gericht op EU (ook H2 factory mogelijk).EBITDA yr1 $27Mio Yr2 $69Mio Yr3 $115Mio Projected
Investeerder gezocht voor
Online winkel
in Antwerpen
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn een online Amerikaans snoep en energie formula's winkel. Wij willen graag Amerikaans snoep en energie formula's verkopen voor een voordelige prijs.
Investeerder gezocht voor
Boekhoudkantoor
in Oost-vlaanderen
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Ik zoek een investeerder om te investeren in de overname van een boekhoudkantoor.
Zakenpartner gezocht voor
Ontwikkeling platform
in Oost - Vlaanderen
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Uniek platform moet de sociale contacten van mensen verbeteren. Dit platform bestaat nog niet in België maar door te hoge opstartkosten is het moeilijk om dit zelf te financieren en zelf op te starten (+100k).
Ik wil investeren in een
kleine onderneming om over te nemen
in Oost-Vlaanderen
Ik ben 30 jaar oudLees meer
In onder meer volgende bedrijven heb ik interesse: - kleine projecten waarbij de zaakvoerder te weinig tijd heeft om het verder uit te bouwen; - bedrijven in moeilijkheden; - bedrijven waar de zaakvoerder geen opvolging heeft; - ...
Investeerder gezocht voor
Uitbouw grondenportfolio voor projectontwikkeling
in Vlaanderen
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Voor de uitbouw van een grondenportfolio ter realisatie van residentiële nieuwbouwprojecten zijn wij op zoek naar bijkomend kapitaal en/of gronden/afbraakpanden. Financiering kan op verschillende manieren gestructureerd worden en er is geen minimumbedrag. Daarnaast staan wij ook open voor diverse samenwerkingen. Dit alles bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.
Ik wil participeren in een
algemeen
in kruishoutem
Ik ben 39 jaar oudLees meer
Algemene investeringen in groeibedrijven of jonge starters
Investeerder gezocht voor
Luxe meubelmerk RACHMAN
in West-Vlaanderen, Brugge
Sinds  2015 - 2  MedewerkersLees meer
Rachman is een luxueus meubelmerk die zich vooral focust op de kantoor- en commerciële meubelen. De collecties bestaan uit Bureaus & Tafels (met specialiteit boardroom tables), Kasten, Bijzetmeubelen, Thuiswerk meubelen en Akoestische wandpanelen. Waarom de zoektocht naar investeerder / zakenpartner? Als jong bedrijf (2015) zijn we gestart met zeer weinig startkapitaal wat onze groei op cruciale momenten heeft belemmerd.
Ik wil investeren in een
bedrijf met groeipotentieel
in Limburg / Vlaams-Brabant
Ik ben 28 jaar oudLees meer
Volledige overname of participatie. Begeleiding overlater gewenst. Achtergrond in B2B sales, marketing en finance. MBA.
Investeerder gezocht voor
Test
in Hasselt
Sinds  2001 - 2  MedewerkersLees meer
Testing
Investeerder gezocht voor
desserten shop
in lebbeke
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Bake-Away is een desserten-shop die verder gaat dan een doorsnee winkel. we bieden een take-away formule en een bestel formule voor al uw wensen in verband met desserten. we bieden ook de mogelijkheid om een dessertenbuffet te bestellen. we mikken op een heel ruime doelgroep doordat we voor ieder wat wils bieden.
Investeerder gezocht voor
Schoenenverkoop
in Kortrijk
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Bedoeling is een uniek ontwerp te ontwikkeling gekoppeld aan de stad Kortrijk. Reeds goedkeuring vanwege Stad Kortrijk hiervoor. Er wordt een vegan lijn alsook een uniek voetpatroon opgesteld om ons te onderscheiden van de standaard massa.
Investeerder gezocht voor
Verhuur van Luxe Wagens
in Oost-vlaanderen
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn een agentschap in de verhuur van Luxe wagens gelegen in Oost-vlaanderen. Meer gericht naar VIP klanten, Particulieren en evenementen. Voor de opstart van ons bedrijf zijn we opzoek naar een kapitaal van 85 000€
Investeerder gezocht voor
Bitcoin ATM service
in België
Sinds  2018 - 0  MedewerkersLees meer
Sinds de opstart is de vraag exponentieel gestegen en ben ik opzoek naar investeerders om te kunnen uitbreiden.
Investeerder gezocht voor
Beheer onroerend goed
in Oost-vlaanderen
Sinds  1990 - 3  MedewerkersLees meer
Project oprichten industrieel gebouw met kantoren voor verhuur
Investeerder gezocht voor
kantoorschoonmaak - wassalons
in West vlaanderen
Sinds  2019 - 15  MedewerkersLees meer
Wij zijn een onderneming met een zeer mooie USP, die onder "werkbaar werk" zich nationaal wens uit te rollen, tot een 50 tal medewerkers per regio, groei op korte termijn is tegen eind 2021 150 medewerkers in dienst te hebben.
Investeerder gezocht voor
verwerking
in diksmuide
Sinds  1998 - 1  MedewerkersLees meer
ik zoek voor een innovatief project een luisterend oor , om te kijken wat ermee te doen kan zijn.
Investeerder gezocht voor
Tuiaanleg/onderhoud
in Sint-lievens-houtem
Sinds  2021 - 0  MedewerkersLees meer
Momenteel net opgestart en al een paar klanten gehad, op zoek nqar investerdeer voor aankoop materiaal en voertuigen.
Investeerder gezocht voor
opslag&verzenden
in Den Haag
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Mijn zakenpartner en ik zijn bezig met een eigen logistiek bedrijf te starten. Wij willen andermans producten opslaan en verzenden, we hebben daarvoor een grote loods nodig maar zelf te weinig kapitaal om er zelf 1 te veroorloven. Hierbij onze vraag naar een investeerder die ons hiermee kan helpen.
Investeerder gezocht voor
B&B - Paarden - Aankoop en renovatie woningen
in Bulgarije - Dve Mogili
Sinds  2019 - 1  MedewerkersLees meer
Beste, Ik en mijn partner hebben vorig jaar een woning gekocht in Bulgarije. Daar dit land in volle ontwikkeling is leek dit ons geen slecht idee. Waarbij kunnen wij hulp gebruiken? Het mee investeren in aankoop van te renoveren huizen, deze te renoveren door lokale werkgasten en dan te verkopen. Alsook zoeken wij iemand met een passie voor paarden en rust, die ook hierin wil meekijken naar de toekomst.
Ik wil participeren in een
duurzaam - dienstverlening - vastgoed - mobiliteit - start-up - ...
in Vlaanderen
Ik ben 37 jaar oudLees meer
Beste, graag zie ik voorstellen tegemoet om als privé investeerder te participeren dan wel te investeren in de ontwikkeling van bij voorkeur duurzame ondernemingen.
Investeerder gezocht voor
Vastgoed & projectontwikkeling. Het bouwen met een revolutionair bouwconcept.
in Provincie Antwerpen
Sinds  1992 - 1  MedewerkersLees meer
Wij zoeken een investeerder voor het opzetten van een nieuw bouwconcept
Investeerder gezocht voor
Online supermarkt
in Antwerpen
Sinds  2020 - 2  MedewerkersLees meer
Wij zijn een online supermarkt gestart, onverwacht krijgen we te veel inschrijvingen.. indien u meer van mijn concept hoor hoor ik het graag.
Ik wil investeren in een
Alle soort Bedrijven behalve horeca
in Oost- en West Vlaanderen
Ik ben 60 jaar oudLees meer
Ben op zoek naar rendabele bedrijven om te investeren na de verkoop van een mijner bedrijven. Niet als meewerkend vennoot.
Ik wil participeren in een
industrie
in vlaanderen
Ik ben 25 jaar oudLees meer
ik zou graag participeren in ene jonge dynamische firma
Ik wil participeren in een
geen voorkeur
in geen voorkeur
Ik ben 41 jaar oudLees meer
op zoek naar nieuwe uitdaging/zakenpartner
Investeerder gezocht voor
Interieurbouw in B2C en B2B
in Antwerpen
Sinds  2019 - 0  MedewerkersLees meer
Wij zijn een interieurbouwbedrijf met een productie in Duffel. Wij beschikken over een machinepark. Onze klanten zijn B2C en B2B en willen de B2B uitbreiden omdat daar nog markt in zit. Wij werken op service, kwaliteit en korte levertijden. Om onze groei te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar investeerders.
Investeerder gezocht voor
Zorgkundige in thuisverpleging
in Ninove/Aalst/Denderleeuw/Liedekerke
Sinds  2017 - 0  MedewerkersLees meer
Ik werk als zorgkundige op zelfstandige basis in en ondersteun ik enkele thuisverplegingpraktijk/teams bij hun patientenronde.
Investeerder gezocht voor
Nieuwe manier om bouwgerelateerde leads te creëeren en te verkrijgen via websites.
in Vlaanderen
Sinds  2015 - 1  MedewerkersLees meer
Investeerders gezocht voor een geconverteerde lening die later (na 3 jaar) indien interesse kan omgezet worden in aandelen (inleg vanaf € 1.000). Gekapitaliseerde interesten aan 7%, investeerders kunnen ook in de "Raad van advies" zetelen indien zij met hun kennis en expertise kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf. Business en Financieel plan verkrijgbaar op eenvoudige aanvraag.
Investeerder gezocht voor
bouw
in Brecht
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Wij willen door groeien
Ik wil investeren in een
Investering roerend of onroerend goed
in Heist-op-den-Berg
Ik ben 31 jaar oudLees meer
31 jaar. Alleenstaand en onervaren.
Ik wil investeren in een
Food, retail, productie, distributie, services, tech,
in Gavere Gent
Ik ben 38 jaar oudLees meer
Ik ben een ondernemer uit de voedingsindustrie, ik wens me te diversifiëren door op lange termijn mee te participeren in groei. Ik zal op de zijlijn adviseren, mee sturen & adviseren.
Investeerder gezocht voor
Bouw
in Belgie
Sinds  2015 - 13  MedewerkersLees meer
Bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van industrieel alu schrijnwerk, vliesgevels, bandramen,...
Ik wil investeren in een
algemeen
in kruishoutem
Ik ben 40 jaar oudLees meer
Algemene investering
Investeerder gezocht voor
Groothandel in cosmetica
in Antwerpen
Sinds  2019 - 5  MedewerkersLees meer
Excellence in Beauty, groothandel in cosmetica producten voor de beauty professional. Meer dan 25 jaar ervaring in de cosmetica sector in house. Exclusief distributeur met enorm groeipotentieel.
Ik wil investeren in een
Vastgoedkantoor
in Antwerpen
Ik ben 34 jaar oudLees meer
Ik wens te investeren (eventueel te participeren) in een vastgoedkantoor in provincie Antwerpen. Ik heb een grote kennis van ondernemerschap en ook de vastgoed en bouwsector is mij niet vreemd.
Investeerder gezocht voor
Startup deelmobiliteit
in Gent
Sinds  2019 - 0  MedewerkersLees meer
Hopp is dé Belgische aanbieder van ecologische deelmobiliteit met als missie iedereen toegang te bieden tot een veilig, ecologisch, betaalbaar en leuk transportmiddel. Wij leveren elektrische deelfietsen en deelsteps aangepast aan de noden van steden en gemeenten. Ons platform en premium voertuigen maken het verschil. Hopp werkt intensief samen met de gemeenschap om milieuvriendelijke mobiliteit te bieden als aanvulling op bestaand transport.
Investeerder gezocht voor
Prive-woning om te verhuren
in Bavikhove/Harelbeke
Sinds  2018 - 0  MedewerkersLees meer
Wegens enkel tegenslagen ben ik op zoek naar een lening die pas kan terugbetaald worden wanneer de woning verhuurd is. Momenteel is de woning in renovatie De afwerking van sanitair, electriciteut, verwarming, zonnepanelen en grondwerken dienen nog te gebeuren, alsook de vloeren en de keuken. wanneer ik kan laten verder werken aan de woning, zou het max binnen 6 maanden kunnen verhuurd worden. Eerste huurindicatie via immo was 850€/maand.
Investeerder gezocht voor
Corrosiebescherming
in Vlaams Brabant
Sinds  1996 - 3  MedewerkersLees meer
Ons bedrijf heeft een unieke technologie voor de corrosiebescherming van opslagtanks, pijpleidingen, betonwapening en haveninfrastructuur (o.a. kaaimuren en aanlegsteigers). Wij zijn marktleider in België. We wensen een investeerder aan te trekken als ondersteuning voor de verdere internationale groei en de overname van aandelen. Reden voor openstellen van kapitaal : leeftijd van de zaakvoerders.
Investeerder gezocht voor
Uniek produkt ontwikkeling voor automotive om wereldwijd te verdelen
in Limburg
Sinds  2020 - 0  MedewerkersLees meer
Ikzelf zit een 15 jaar in de automotive tint industrie. In deze industrie is er wereldwijd 1 groot probleem bij het tinten van autoruiten. Hiervoor zijn enkele oplossingen die deels werken maar veel tijd kosten, schade kunnen veroorzaken en niet altijd het gewenste resultaat geven. Vandaar dat ik een mogelijke oplossing heb. Ik ben hiervoor opzoek naar een investeerder om de ontwikkeling en productie te helpen financieren.
Ik wil participeren in een
Bouw / vastgoed sector
in West / Oost - Vlaanderen
Ik ben 35 jaar oudLees meer
Wens te participeren en investeren in bouwbedrijf, bouwproject, ... Of een bepaald onderdeel van de bouwsector.
Investeerder gezocht voor
Online kledingzaak
in Antwerpen
Sinds  2018 - 1  MedewerkersLees meer
Wegens uitbreiding zoek ik een investering, ik heb sinds 2018 mijn zaak volledig met mijn eigen middelen opgestart en een mooi traject tothiertoe gelopen met klanten als o.a Veronique Decock en Miss Belgium kandidaten.graag had ik een uitbreiding gedaan naar aankoop van een nieuw collectie voor de opstart van mijn webshop, inpakmatreiaal etc
Investeerder gezocht voor
digitale veilingen
in Brugge
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Bestaande website die uitgebreid en geactualiseerd wordt voor veiling kunstwerken en hoogwaardige objecten. B2B en B2C. Benodig 25.000/50.000 € - 24 maand. Vergoeding : 7% rente of 5% plus 10% winst per jaar ( min. 1000 € pj ) Waarborg : aandelen schuldenloze vennootschap
Investeerder gezocht voor
horeca in alicante spain
in alicante
Sinds  2019 - 3  MedewerkersLees meer
Ik zoek investeerder om dan mijn concept naar andere locatie te brengen aan de kust op eerste lijn, er zijn wel wat mogelijkheden maar een bank in spanje dat werkt niet omdat i geen 3 jaar woonachtig ben. Dus moet het op deze wijze, ik zoek tussen de 250 en 500K naargelang wat er kan is er een mogelijkheid in spanje, ik wil alleen vooraf de haalbaarheid van een investeerder weten en dan kan ik afronden waar ik mee bezig ben. Inbegrepen aankoop OG
Investeerder gezocht voor
Virtual Reality bedrijf in healthcare
in Limburg
Sinds  2019 - 1  MedewerkersLees meer
Ons bedrijf is actief in Virtual Reality therapieën naar de zorg- en medische sector. We brengen packages op de markt met een VR headset, tablet en 360° beelden die patiënten helpen te relaxen en mediteren. Voor mensen met dementie hebben we lokale Belgische oplossingen die het geheugen verbeteren. We zoeken een investeerder die een seed bedrag van rond de 200K inbrengt en ons bedrijf onbetwiste marktleider maakt in VR Therapieën.
Ik wil participeren in een
Toekomstgericht project
in België - Europa
Ik ben 49 jaar oudLees meer
Ik heb mijn carriëre grotendeels opgebouwd als manager in de automobielsector. Mijn hoofdinteresses en meerwaarde zitten vooral in het commerciële, marketing, IT, finance & organisatie. Ik heb een eigen managementvennootschap. Voor de rest 24/24 workaholic op zoek naar leuke (maar rendabele) challenges.
Investeerder gezocht voor
MVNO-Mobiele telecomproviders (SIM)
in Belgie en Nederland
Sinds  2015 - 25  MedewerkersLees meer
L-mobi is dé laagdrempelige telecomprovider van België en Nederland: bereikbaar, betrouwbaar en betaalbaar voor iedereen! L-mobi biedt prepaid simkaarten aan. Wij zijn onderscheidend doordat we in Nederland Full MVNO op het betrouwbare netwerk van KPN zijn. We hebben ons eigen technisch platform in Nederland. In België light MVNO op het betrouwbare netwerk van Orange zijn. Wilt u de Investeren voor 7% obligatie rente? www.beste-spaar-rente.nl
Investeerder gezocht voor
Cosmetica/Pharma
in west-vlaanderen
Sinds  2015 - 2  MedewerkersLees meer
een bedrijf in pharma en cosmetica
Ik wil investeren in een
groeipotentieel bedrijven
in west vlaanderen
Ik ben 22 jaar oudLees meer
Ik geloof dat ieder bedrijf kan groeien
Ik wil investeren in een
Alles behalve horeca
in Oost-Vlaanderen
Ik ben 40 jaar oudLees meer
Op zoek naar investering in geloofwaardig en crisisbestendig project, getrokken door mensen met goesting en kennis
Investeerder gezocht voor
Nieuwbouw,Renovatie,Bouwbedrijf
in Brugge
Sinds  2017 - 16  MedewerkersLees meer
Ik heb een bouwbedrijf in nieuwbouw en renovatie werkzaamheden
Investeerder gezocht voor
Import & export
in Europa-afrika
Sinds  2020 - 1  MedewerkersLees meer
Voor verdere uitbreiding zoek ik een privé-investeerder en of venoot voor mijn bedrijf onmiddellijk te laten groeien...
Investeerder gezocht voor
groen doel
in Merelbeke
Sinds  2016 - 0  MedewerkersLees meer
Iemand die echt van zijn geld af wil. Een "goed doel" zoekt. Ik zou willen zien gebeuren: een volledige wijk huizen met overwegend hellende daken in Merelbeke voorzien van een nieuw dak met esthetisch verantwoorde zonnepanelen, homebattery installeren + laadpaal en elektrische auto leveren (indien een auto op fossiele brandstof wordt ingeleverd). Voor 8000 daken zou dat op driekwart van een miljard euro komen. Vr 800 huizen 75miljoen €.
Ik wil participeren in een
Copywriting + reclame overnemen of partneren
in Remote of gent antwerpen brussel
Ik ben 43 jaar oudLees meer
Copywriting + reclame overnemen of partneren
Investeerder gezocht voor
Eigen biertje
in Brakel
Sinds  2019 - 1  MedewerkersLees meer
Ikzelf ben de medewerker Ik heb vorig jaar enfin begin dit jaar een biertje laten brouwen en zoek nu een investeerder om mijn brouwsel te betalen Door de Corona crisis kan ik momenteel mijn brouwsel niet betalen Ik heb al contacten met Delhaize en Carrefour maar deze willen wachten op betere tijden alvorens een bestelling te plaatsen
Ik wil participeren in een
Productie-onderneming
in groot regio Dilbeek-Asse-Aalst
Ik ben 34 jaar oudLees meer
Productie van niet al té technische insteek